top of page

Interieuradvies

buro_af-113.jpg

Of je nu een nieuw huis hebt gekocht, gaat verbouwen of gewoon toe bent aan iets anders: de indeling van een ruimte, de grootte van je meubels, de basiskleur op de wanden en zelfs de plek van je verlichting bepalen samen de sfeer van die ene ruimte. 

 

Vind je het moeilijk om daarin keuzes te maken of weet je helemaal niet wat je wilt? Ik help je graag!  Van kleurenplan tot materiaaladvies, van het in kaart brengen van jouw woonstijl tot een plattegrond in 2 of 3D en van tips voor woonaccessoires tot samen winkelen: ik kom graag met ideeën. Passend bij jou en jouw (t)huis.

Tijdens een intakegesprek brengen we samen jouw programma van eisen in kaart: wat wil je met die ruimte, waarvoor ga je deze (vooral) gebruiken, wie maken er gebruik van en wat is het budget. Aan de hand van verschillende stijlkaarten krijg je inzicht in de stijl of sfeer waar je naar op zoek bent. Dit verwerk ik vervolgens in een moodboard en op basis daarvan gaan we samen aan de slag. Wat mijn rol vervolgens is, bepalen we samen.

Wil je alleen advies en daarna zelf aan de slag of vind je het fijn als ik je bij alle stappen  begeleid? Ik hoor graag wat je van mij verwacht en werk dit uit in een (prijs)voorstel op maat. Samen creëren wij die plek die helemaal bij jou -of jullie- past. Een ruimte waar je je thuis voelt en waar je echt thuiskomt. Een ruimte die gewoon AF is. 

Meer weten? Maak dan een afspraak in een oriënterend gesprek vertel ik je graag wat ik voor jou kan doen!

Group 24.png
bottom of page