top of page
IMG_9376.JPG

Al zolang ik me kan herinneren, ben ik met interieur en styling bezig. Toen ik nog thuis woonde, vond ik het heerlijk om mijn kleine slaapkamer anders in te richten. Inmiddels pak ik het groter aan en krijgt ons huis regelmatig een make-over. Soms door alleen andere accessoires te gebruiken, soms door een muur te verven of meubels een andere plek te geven. Elke keer word ik weer blij als ik zie wat voor groots effect een kleine verandering heeft. 

 

Dat blije gevoel en die passie ben ik steeds meer gaan volgen. Een aantal jaar geleden heb ik daarom een opleiding voor interieurstylist afgerond en ben ik begonnen om ook anderen te helpen bij de inrichting van hun huis. Ik gaf kleuradvies, maakte een plattegrond met daarop een andere indeling of hielp met het uitzoeken van accessoires. Eerst alleen bij familie en bekenden, later ook bij anderen.

Omdat ik zoveel positieve reacties kreeg, besloot ik niet alleen om een vervolgopleiding te volgen, maar ook om mijn eigen bedrijf te starten op het gebied van interieur- en stylingadvies: Buro AF. Die letters A en F staan natuurlijk voor Angelique Franken, maar ze staan ook letterlijk voor ‘af’ – omdat een huis pas echt thuis wordt als het af is en helemaal bij jou past. 

 

De juiste sfeer creëren, het maximale uit een ruimte halen door die anders in te delen of door met nieuwe en oude spullen persoonlijkheid aan het interieur toe te voegen – dat is wat ik als interieurstylist doe. Heb je daar hulp bij nodig? Neem dan contact met mij op. Samen creëren wij die ruimte die helemaal bij jou (of jullie) past. Een plek waar je nieuwe herinneringen maakt, waar je tot rust komt en waar je echt thuis komt. Een ruimte die af is. 

Group 21.png
bottom of page