top of page

Portfolio

Een andere kleur op de muur, nieuwe accessoires, de eettafel op een andere plek of iets anders op de vloer of voor de ramen: door verrassende en soms ook kleine aanpassingen krijg je een andere sfeer in huis. Bekijk hier mijn portfolio waarbij ik met kleine of juist grote aanpassingen dat interieur gecreëerd heb waar de klant naar op zoek was.

Wil jij ook een interieur dat helemaal bij jou past? Neem dan gerust contact met mij op, zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jou kan doen. 

Jaren '30-huis in Apeldoorn

De benedenverdieping van dit jaren '30-huis bestaat uit twee aparte leefgedeeltes: een heerlijke woonkamer en een fijne woonkeuken.

 

Om deze ruimtes toch met elkaar te verbinden, heb ik zowel in de woonkamer als in de keuken dezelfde kleuren toegepast. Hierbij heb ik er onder andere voor gekozen om de kozijnen en de en-suite deuren zwart te verven. Dit geeft het geheel niet alleen een stoere look maar het zijn ook echte eyecatchers in de ruimtes. Door de bank centraal in de woonkamer te plaatsen, oogt het geheel heel ruimtelijk. Nog een voordeel: je hebt zo ook goed zicht op zowel de haard als de tv.

 

De aparte zithoekjes zorgen ervoor dat er extra plek ontstaat om heerlijk te zitten en te genieten van een bakje koffie.  

Group 17.png

Moodboard

Veel mensen weten eigenlijk niet goed welke richting ze op willen met hun interieur.  Ik adviseer hen dan om een moodboard te maken, omdat dat een fijn hulpmiddel is bij het in kaart brengen van wat je mooi vindt of waar je blij van wordt.  

 

Of dat nou om een kleur of materiaalsoort gaat; een moodboard geeft inzicht in stijl, in sfeer en in kleur- en materiaalgebruik.  

Met deze inzichten wordt het vaak makkelijker om een richting te kiezen - ik help je daar natuurlijk graag bij. 

bottom of page